Оренда

Будинок

c.Солонка (Пустомитівський район)

Площа:123/14м2

Висота стелі:м

Кількість кімнат:4

Тип будівлі: новобудова

Опалення: котел двофункційний

Вигоди: суміжні

Площа ділянки:3

Матеріал стін: 3

Стан: відмінний

Тип кімнат: ізольовані

Додатково: балкон

Довготривала оренда двоповерхового котеджу площею 123м2, ділянка 2,6 соток в с.Солонка,котеджне містечко. Новобудова з євроремонтом усіма меблями і технікою.
Перший поверх: підігрів підлоги, прихожа, пральня, велика вітальня з каміном і виходом на терасу. Другий поверх: три житлові кімнати, спальня з лоджією з підігрівом підлоги і батареями, кабінет з виходом на балкон, ванна.
Обладнання: газовий двохфункційний котел, варильна газова панель, електрична духовка вмонтована, холодильник, електрочайник, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина, сушильна машина для одягу, порохотяг, електропраска з дошкою для прасування, великий плазмовий телевізор, велотренажер, WI-FI, швидкісний оптоволоконний інтернет.
Будинок обладнаний сигналізацією, датчики диму і чадного газу. Перед будинком 3 паркомісця, дорога вимощена бруківкою, позаду будинку власне подвір'я з квітами і деревами.
Поряд на спільній закритій території дитячий майданчик, 100м до продуктового і промтоварного магазину та зупинки марштутного автобусу. 500м- дитячий садок, школа, зупинка транспорту, парк, аптека, відділення банку, банкомат, супермаркет, аптека, пошта, банкомат. До 1 км озеро та ліс. Для сім'ї або молодої пари. Домашні улюбленці: маленький песик(до 10 кг)

32 000 грн / місяць

800 у.о.

Код:11198